Prijslijst

In de onderstaande download vindt u van alle bouwnummers de behorende Vrij op Naam (V.O.N.) prijs.

Download prijslijst

 

Technische omschrijving en projectinformatie

In dit veelomvattende document vindt u informatie die voor u als koper van toepassing zal zijn, net als informatie over het project en de technische omschrijving. In dit document is het ontwerp van het gebouw uiteengezet en per onderdeel toegelicht hoe de bouw en afwerkingen tot stand komen. Ook vindt u hier de afwerkstaat.

Download technische omschrijving

 

Servicekostendocument

In Blooming Oosterhout zijn servicekosten van toepassing. Om nader toe te lichten wat er allemaal in de servicekosten is inbegrepen is dit document opgesteld, waar eveneens per bouwnummer is vermeld wat de indicatieve servicekosten zullen zijn.

Download servicekostendocument

 

Welkomsbrief

In deze brief vertellen we graag meer over de start verkoop van dit bijzondere project.

Download welkomsbrief

 

Verkoop­brochure

Wenst u nog meer informatie of bent u al helemaal klaar om ook Bloomer te worden? Download dan hier de brochure voor meer informatie:

Download brochure

 

Appartementen overzichten

Om u een goed beeld te geven van de appartementen kunt u via onderstaande button het totaaloverzicht downloaden. Hier vindt u het overzicht van alle appartementen met bijbehorende kenmerken, verkooptekening en alternatieve indelingen. De overzichten kunt u per appartement ook terugvinden in de woningzoeker.

Download overzicht

De overzichten zijn gebaseerd op A2 formaat papier. Als u het print op A4 formaat is de tekst mogelijk minder goed leesbaar. Digitaal kunt u de overzichten hier natuurlijk bekijken, en vanaf start verkoop op 4 april zijn de overzichten op A2 formaat af te halen bij de makelaars.

 

Sanitair brochure

Download sanitair brochure

 

Disclaimer:
Deze documenten zijn met grote zorg samengesteld. Uitdrukkelijk voorbehouden worden echter eventuele wijzigingen. Genoemde maten zijn bij benadering. De weergegeven woordkeuzes, perspectiefbeelden en plattegronden zijn uitsluitend bedoeld om u een impressie van het project te geven. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij aankoop van een woning ontvang u van de makelaar alle contractstukken behorende bij de gescheiden koop-/ aanneemovereenkomst.

HET APPARTEMENT
VAN JE LEVEN

Schrijf je nu in voor een van de nog beschikbare koopappartementen of penthouses.

Inschrijven