Blooming

Het is tijd voor Blooming.

De huidige tijd vraagt om een nieuwe visie op wonen. Zeker als u staat voor de ultieme stap in uw wooncarrière. We zeggen niet voor niets, leef nu maar denk aan later. Met zoveel uitdagingen op het gebied van bouwen, van duurzaamheid, zorg en energie is het tijd voor een nieuw concept: maak kennis met Blooming.

Uitdagingen

Uitdagingen

We moeten van het gas af, isoleren en verduurzamen. Maar we moeten ook nadenken over voorzieningen, over zorg voor elkaar en de mensen om u heen. Over de buurt. Waar kunt u terecht voor hulp, wie spreekt u aan als u iets nodig heeft. De overheid wil steeds meer dat we zelfredzaam zijn, zaken zelf regelen. Allemaal uitdagingen waar u als senior mee wordt geconfronteerd. Het vernieuwende woonconcept Blooming gaat de uitdagingen te lijf. Met slimme, duurzame oplossingen en naast woon- en leefruimte vooral ook ruimte om het leven zo mooi, duurzaam en plezierig in te richten. Blooming Oosterhout biedt alle ruimte om te genieten, nu en in de toekomst.

Achter de geraniums?

Achter de geraniums?

Alleen al de term seniorenwoning, voelt u zich senior? Leeftijd is niet meer dan een getal. We leven langer en bovenal leven we actiever. Achter de geraniums kan altijd nog, toch? Als oudere staat u nog in de bloei van uw leven. Blooming is niet voor senioren maar voor senior living. Voor mensen die lang genoeg hebben geleefd om te weten wat hun woonwensen zijn en wat er te koop is in het leven. Maar ook wat de uitdagingen zijn waar u rekening mee moet houden. De zogenaamde ‘verborgen gebreken’ van het leven, u weet nooit waar u tegenaan loopt en wat uw situatie later is. Blooming Senior Living is een concept dat flexibel in te richten is en ruimte biedt om mee te groeien, met moderne faciliteiten en voorzieningen die het leven aangenaam maken en houden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Ook qua duurzaamheid en energie gaat Blooming Oosterhout de uitdaging aan. Het hele gebouw is gasloos en appartementen zijn voorzien van zonnepanelen. Het is energiezuinig, comfortabel en voorzien van alle moderne toepassingen die het duurzaam, bijna volledig energieneutraal, maar vooral ook comfortabel en veilig maken. Daarnaast is niet alleen rekening gehouden met het milieu maar ook met het leefklimaat. Blooming houdt rekening met de menselijke maat, met organische vormen en volop groen en natuur waar u positieve energie van krijgt, op de meest duurzame manier.

Ruimte voor elkaar

Ruimte voor elkaar

Een van de meest bijzondere antwoorden van Blooming op de uitdagingen van deze tijd is het leven zelf. Blooming Oosterhout draait niet alleen om vierkante meters woonruimte, het houdt ook rekening met leefruimte. Ruimte om te ontmoeten, ruimte om samen in te vullen. Om niet alleen uw appartement, maar ook het leven in te richten zoals u dat wilt of wat de uitdagingen in de maatschappij van u vragen. Ruimte om actief te blijven, om vitaal te zijn en om samen dingen te regelen. Ruimte voor elkaar. Of juist voor u zelf. Blooming biedt daarvoor alle mogelijkheden.

OK BLOOMERS DIT ZIJN JULLIE

Boomers kende u vast al. Niet altijd even positief. Maar Bloomers? Die zijn nieuw, maar oh zo herkenbaar. Mensen die in de bloei van hun leven staan. Middenin de maatschappij. Levensgenieters die de mooie dingen weten te waarderen. Die ook weten wat er te koop is en kwaliteit op waarde kunnen schatten.

Natuurlijk heeft u geluk en gezondheid niet altijd in eigen hand, maar u kunt het wel een handje helpen. Door de juiste omgeving, de juiste omstandigheden, de juiste mogelijkheden en de manier waarop u het leven inricht. Hoe u er zelf in staat. Uiteindelijk gaat het niet om leeftijd, maar om de tijd van uw leven. En die is nu. Het is tijd om uw woondromen waar te maken en te kiezen voor een appartement waar u kunt genieten van alles wat het leven makkelijker, mooier en waardevoller maakt.

Blooming Oosterhout wil deze mensen aanspreken, de Bloomers. Voor hen is Blooming Oosterhout helemaal het einde.

HET APPARTEMENT
VAN JE LEVEN

Schrijf je nu in voor een van de nog beschikbare koopappartementen of penthouses.

Inschrijven