Blooming

De hele buurt is Blooming.

Hoewel Blooming Oosterhout rustig gelegen is, is het goede leven nooit ver weg. Het complex ligt gunstig ten opzichte van de belangrijke uitvalswegen en voorzieningen zoals winkelcentra, horeca, sport, recreatie, zorg en natuur. We zeggen niet voor niets, dat de buurt Blooming is.

Dagelijkse boodschappen

Dagelijkse boodschappen

Voor de dagelijkse boodschappen steekt u het kruispunt over naar winkelcentrum Zuiderhout. Met diverse supermarkten en winkels, waaronder een drogisterij, apotheek en slijterij vindt u hier alles wat u nodig hebt.

Lekker shoppen

Lekker shoppen

Gezellig winkelen, koffiedrinken, borrelen of een hapje eten in het centrum van Oosterhout? Op de fiets bent u er in 10 minuten. Of loop naar de bushalte en pak het openbaar vervoer.

Sport en Recreatie

Sport en Recreatie

De nabijgelegen Warande is het sportieve en recreatieve hart van Oosterhout. Hier vindt u hockey, een voetbalvereniging, een tennisclub en het zwembad De Warande. Daarnaast is het een heerlijk park om te wandelen

Hele jaar door golfen

Hele jaar door golfen

De golfliefhebber kan op maar liefst twee banen de slag slaan. Binnen 10 minuten rijden liggen de Oosterhoutse Golfclub en Golfpark De Haenen. Twee uitdagende 18-holes banen waar u dankzij de ligging van de Oosterhoutse Golfbaan het hele jaar door kunt spelen.

Bosrijke omgeving

BOSRIJKE OMGEVING

Ten oosten van het complex ligt de bosrijke natuur aan uw voeten. Een speelbos voor kinderen, hondenlosloopgebied en een gezellig pannenkoekenhuis met speeltuin liggen op 10 minuten fietsen.

Wandelen en Fietsen

WANDELEN EN FIETSEN

Ga wandelen of pak de fiets en rijg de wandel- en fietsroutes aan elkaar. Ga bijvoorbeeld naar het zuiden naar de unieke zandduinen van het Cadettenkamp of naar het noorden richting de Bergse Maas en de Biesbos.

Alles bereikbaar

ALLES BEREIKBAAR

Dankzij de ligging ten opzichte van de belangrijke uitvalswegen zoals de A27 en A59 bent u zo op de snelweg richting Breda, Antwerpen, Rotterdam en Utrecht. Een bushalte en daarmee de aansluiting op het openbaar vervoer is op loopafstand.

HET APPARTEMENT
VAN JE LEVEN

Schrijf je nu in voor een van de nog beschikbare koopappartementen of penthouses.

Inschrijven