Veelgestelde vragen

Wanneer start de verkoop van de appartementen?
De verkoop van de appartementen is van start gegaan.

U kunt zich inschrijven via de website.

Hoe verloopt de inschrijving en hoe vergroot ik mijn kansen op een appartement?
U heeft de mogelijkheid om u (geheel digitaal via deze website) in te schrijven voor 1 of meerdere bouwnummers.

Als een bouwnummer beschikbaar is dan wordt u gebeld door een van de makelaars om een afspraak ik te plannen.

Indien een bouwnummer reeds onder optie staat, dan wordt u op de reservelijst geplaatst.  

Via de knop verkoopinformatie/downloads vindt u tevens de welkomtbrief met een verder uitleg van de inschrijving procedure.

Om uw kansen te vergroten werken wij daarnaast met onze financiële partner Van Loon http://www.van-loon.nl en heeft u de mogelijkheid geheel vrijblijvend via hen een financiële check aan te leveren. Deze check is een bevestiging van de hypotheekadviseur over de financiële haalbaarheid van uw appartement. Kandidaten die ook een financiële check aanleveren krijgen voorrang om een appartement aan te kopen.

Wanneer worden de definitieve verkoopprijzen bekend gemaakt?
De prijzen en verdere verkoopinformatie is beschikbaar! U kunt deze bekijken via de verkoopdocumenten / downloads.

Wanneer start de bouw?
De bouw zal starten wanneer 70% van de appartementen verkocht is. Deze mijlpaal wordt aangehouden zodat uw appartement onder bescherming van het Woningborg certificaat kan worden gebouwd.

Wanneer worden de appartementen opgeleverd?
De appartementen worden 64 weken na start bouw opgeleverd. Dit is exclusief onwerkbare dagen en vakantie.

Is er bouwgarantie van toepassing?
Er is bouwgarantie van Woningborg van toepassing. Dit zal worden vastgelegd in de aannemingsovereenkomst die u sluit met de aannemer.

Wat is het energielabel van de appartementen?
De voorlopige energielabels zijn voor alle appartementen A++. Bij oplevering van de appartementen zal het definitieve label voor u worden vastgesteld.

Hoe worden de appartementen verwarmd?
Ieder appartement is voorzien van vloerverwarming en topkoeling, dit is middels een na-regeling per ruimte in te stellen en wordt van energie voorzien via de warmtepompinstallatie.

Zijn er zonnepanelen?
Het dak van het gebouw is optimaal ingericht met zonnepanelen om zo alle appartementen van meerdere zonnepanelen te kunnen voorzien. Kijkt u graag in de woningzoeker om te zien hoeveel zonnepanelen uw beoogde appartement heeft!

Hoeveel parkeerplaatsen hebben de appartementen?
In de overdekte stallingsgarage op de begane grond is privéparkeergelegenheid voor u en uw medebewoners, waar per appartement één of meerdere eigen parkeerplaatsen zijn voorzien. Deze parkeerplaatsen zijn privé en inbegrepen bij uw appartement. 

Is er een laadpaal aanwezig?
De mogelijkheid tot het plaatsen van een laadpaal is voorzien! Bij iedere parkeerplaats in de garage is een leiding aangebracht zodat u, indien gewenst, een laadpaal voor uw auto bij uw eigen parkeerplaats kunt aanbrengen. 

Wat is de hoogte van de servicekosten?
De indicatieve servicekosten kunt u nakijken in het document servicekosten, welke beschikbaar is via de verkoopinformatie op deze website.

HET APPARTEMENT
VAN JE LEVEN

Schrijf je nu in voor een van de nog beschikbare koopappartementen of penthouses.

Inschrijven