Ieder appartement is van tevoren goed doordacht en ontworpen als volwaardig nieuwbouw appartement. Natuurlijk blijven er nog veel mogelijkheden om uw woning helemaal naar wens te maken. 

Om dit voor u gemakkelijk te maken werken wij samen met onze betrouwbare partners, die met hun eigen specialiteiten uw woning naar het volgende niveau kunnen tillen. Zij staan klaar om u mee te nemen in de diensten, producten en services die worden aangeboden. 

Graag stellen wij hen aan u voor

Partners

Van Loon
Van Loon

Chris van Loon
T: 0611510604
chris@van-loon.nl
van-loon.nl

VAN LOON


Samen maken we jouw droomwoning werkelijkheid.
Heeft u een nieuwe woning van project Blooming op het oog? Wij helpen u om dit waar te maken. Het financieren van een nieuwe woning hoeft helemaal niet lastig te zijn, wij ondersteunen u daarbij! Dan heeft u straks een hypotheek waar u geen omkijken meer naar heeft en kunt u zich volledig richten op de nieuwe woning. 

Van Loon: partner voor financieel advies
Onze ervaren adviseurs staan klaar om u van A tot Z te begeleiden bij de juiste financiering. Ze beantwoorden al uw vragen, vertellen wat er komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning en verkennen de mogelijkheden passend bij uw woonwensen. Wij zijn betrokken, onafhankelijk én nemen echt de tijd voor u. Bovendien zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Met onze kennis en de nauwe betrokkenheid van de woningmarkt in Oosterhout, zorgen we ervoor dat u een weloverwogen keuze kan maken voor uw droomwoning. 

Vrijblijvend persoonlijk gesprek 
Wij nodigen u met plezier uit voor een persoonlijk adviesgesprek om al uw woonwensen én woonvragen te bespreken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Dan maken we van uw droomwoning werkelijkheid! 

Agaat - Exclusief op maat! B.V.
Agaat - Exclusief op maat! B.V.

Oude Middenweg 231-U
2491 AG Den Haag
T: 070 - 205 4460
info@agaatexclusiefopmaat.nl
agaatexclusiefopmaat.nl

Agaat - Exclusief op maat!


Als trotse partners van het spraakmakende project Blooming Oosterhout, hebben wij intensief meegewerkt aan het vormgeven van uw droomwoning. Van de eerste schetsen tot de de indeling van de gemeenschappelijke ruimtes, keuzes van kleuren, materialen en toepassing van alle slimme technieken: wij kennen elk aspect van dit 
project!

U staat aan de vooravond van een bijzonder avontuur op weg naar uw nieuwe thuis. In deze spannende periode, waarin u veel beslissingen moet maar vooral ook mag nemen, begrijpen wij de druk die dit met zich meebrengt. Wij staan klaar om u bij elke stap in dit avontuur te ondersteunen. Hoe we dit doen?

Onze eigen interieurontwerpers hebben de ervaring en expertise om het maximale uit een ruimte te halen, waarin functionaliteit, sfeer en styling, techniek en wooncomfort in één ontwerp samen kunnen komen. Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten en diensten waarmee u uw nieuwe woning, die casco+ door de aannemer aan u wordt opgeleverd, tot in de kleinste details kunt laten afwerken en inrichten. Precies zoals u dat voor ogen heeft. Laat ons u helpen om uw woonwensen voor u te realiseren!

Sparkland Smart Home B.V.
Sparkland Smart Home B.V.

Oude Middenweg 231-U
2491 AG Den Haag
T: 085 - 060 76 72
info@sparkland.nl

Sparkland Smart Home


Technologie is tegenwoordig onmisbaar in ons dagelijks leven. Slimme technologie helpt ons om het leven te vereenvoudigen en ondersteunt. Sparkland Smart Home heeft zich gespecialiseerd in het integraal ontwikkelen, toepassen, leveren en installeren van complete Smart Home-systemen voor werk-, woon- en leefomgevingen. Zij combineren dit met een uitgebreide dienstverlening en zorgen ervoor dat u in uw nieuwe woning in Blooming Oosterhout de voordelen van slimme techniek anno nu ervaart. 

In Blooming Oosterhout is Sparkland de partner voor het ontwerpen en leveren van alle verlichting inclusief het intelligente lichtregelsysteem Casambi, het volledige toegangscontrole systeem en de ‘connected’ huissleutels, de intelligente gebouwbewaking en voor de post- en pakketsystemen. Daarnaast biedt Sparkland een uitgebreid en complementair aanbod producten en diensten waarmee u uw nieuwe woning tot in de puntjes kunt laten voorzien van de nieuwste Smart Home technologie.

 Op basis van uw individuele wensen bieden zij samen met AGAAT Exclusief Op Maat! totaaloplossingen waarin interieur, licht, airco, muziek, internet en waterbehandeling naadloos op elkaar worden afgestemd en samenkomen in één werkend geheel! Een adviseur van Sparkland gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. 

Careline BV
Careline BV

Oude Liermolenweg 8
2678 MN De Lier
Frank Hai
088 5012400
frank.haij@carelinebv.nl

CARELINE


Careline is de projectpartner voor keukens in Blooming Oosterhout en verzorgt de volledige keuken en bar in de Blooming Lounge en Living. Met creatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en een flinke dosis hightech wordt uw keukeninrichting een lust voor het oog! Bij ons vindt u keukens á la carte, maar ook ontwerpen speciaal op maat. Wij laten geen middel onbeproefd en bieden u voor Blooming Oosterhout ook nog eens keukencheque. 

Individueel. Flexibel. Op schema. Maak vandaag nog een afspraak voor uw individueel gericht advies!

makelaars

PASCAL DE WIT PASCAL DE WIT
KIN makelaars Breda
06 10 55 98 98
pascal@kinmakelaars.nl
BART KIMENAI BART KIMENAI
Storimans en Partners Breda
06 20 42 60 67
bkimenai@storimansenpartners.nl

HET APPARTEMENT
VAN JE LEVEN

Schrijf je nu in voor een van de nog beschikbare koopappartementen of penthouses.

Inschrijven