Blooming

IS HET JONGSTE GEBOUW VAN OOSTERHOUT.

Qua moderne voorzieningen, hoogwaardige afwerking en duurzame opzet is dit het jongste gebouw van Oosterhout.

Zoek geen appartement waar je oud wilt worden, maar waar je jong kunt blijven. Dat is Blooming Oosterhout, ideaal voor zogenaamde bloomers: senioren die in de bloei van hun leven staan en genieten van alles en iedereen om hen heen.

Lounge & Living

Lounge & Living

Wooncomfort gaat bij Blooming Oosterhout verder dan alleen het appartement zelf. Bijzonder onderdeel is de gemeenschappelijke Lounge & Living. Premium ingerichte ruimtes, waaronder een keuken, woonkamer en terrasvlonders waar u het leven viert met vrienden, familie en medebewoners.

Download artikel

Moderne, duurzame voorzieningen

Moderne, duurzame voorzieningen

Hier vindt u alle moderne faciliteiten en voorzieningen die van Blooming het jongste gebouw van Oosterhout maken. Het is duurzaam, gasloos en voorzien van zonnepanelen. Er is slim nagedacht over moderne techniek zoals een post- en pakketsysteem, videofoon en innovatief lichtsysteem.

Hoogwaardige afwerking en uitstraling

Hoogwaardige afwerking en uitstraling

Zo natuurlijk, groen en organisch Blooming Oosterhout er van buiten uitziet, zo verzorgd is het ook van binnen. De appartementen en gezamenlijke ruimtes zijn hoogwaardig afgewerkt met luxe, kwalitatieve materialen. Alles om het woongenot en -comfort te verhogen.

Natuurlijke uitstraling

Natuurlijke uitstraling

Achter de geraniums kan altijd nog, hier zit u achter de groene gevels. Of op de vlonderterrassen aan de aangrenzende vijver. De groene gevels en organische, ronde vormen geven Blooming Oosterhout een natuurlijke uitstraling en een bloeiend leefklimaat.

Levendige omgeving

Levendige omgeving

Niet alleen het gebouw, ook de buurt is blooming. Loop naar het winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen of pak de fiets of het openbaar vervoer naar het centrum. Geniet van golf, tennis, wandelen en zwemmen in de Warande. Of geniet van het omliggende groen en de natuur.

Ontdek de buurt

HET APPARTEMENT
VAN JE LEVEN

Schrijf je nu in voor een van de nog beschikbare koopappartementen of penthouses.

Inschrijven