eerste

Blooming campagne

Zo uitgesproken als het appartementencomplex is, zo uitgesproken is de campagne ook. Een flink statement, maar met de huidige politiek en het maatschappelijk klimaat niet raar…

Als je in Oosterhout woont kun je er niet omheen, de campagne van Blooming Oosterhout. Met prikkelende, uitgesproken statements worden toekomstige bewoners, de zogenaamde Bloomers uitgedaagd. Het zorgt voor discussie en dat is nodig ook. Want de huidige politiek en het maatschappelijk klimaat vragen om nieuwe inzichten over de manier waarop we oud willen worden. Of jong willen blijven. Het vraagt inmiddels steeds meer zelfredzaamheid, zaken als zorg, dienstverlening en sociale contacten moet je in de toekomst steeds vaker zelf regelen en organiseren.

Blooming Oosterhout is een concept die daarvoor de ruimte biedt en meegroeit en bloeit met de veranderende markt en omstandigheden. Dus ja, dat maakt Blooming Oosterhout zonder gekheid het eerste appartement waar je wel dood wil worden gevonden. Sterker nog, dankzij de opzet van het complex voorkom je dat je alleen of eenzaam achterblijft.

Meer Blooming nieuws

HET APPARTEMENT
VAN JE LEVEN

Schrijf je nu in voor een van de nog beschikbare koopappartementen of penthouses.

Inschrijven