eerste

Bloomers over Blooming

Er is al veel over Blooming Oosterhout geschreven, maar de belangrijkste verhalen zijn die van de kopers. Waarom kiezen zij voor een Blooming koopappartement? Wat zijn de belangrijkste redenen en overwegingen? En hoe ervaren zij het aankooptraject? Dit zijn de Bloomers over Blooming.

Kees en Lian
“Vorig jaar november kon mijn man nog lastig lopen zonder rollator en buiten ging het met de scootmobiel. Door goede oefeningen van de fysio gaat het nu weer goed. Dit zet je wel aan het denken met een groot huis met een tuin; eigenlijk gaat dat niet meer.

We zagen op Google dat er in Oosterhout appartementen gebouwd gingen worden, Blooming. Het zag er prachtig uit en precies wat we op dat moment hadden besproken en wilden.

De gezamenlijke Lounge & Living lijkt ons geweldig. We hebben ons snel ingeschreven en alles liep voorspoedig. Na een leuk en fijn gesprek met de makelaar hebben we het gelijk gekocht. We hebben er zo’n zin in en kunnen eigenlijk niet wachten, liever vandaag nog dan morgen!”

 

Ton en Elly
“Na ons trouwen kregen wij ons eerste appartement, op de plek waar nu Blooming Oosterhout komt. Nu wonen wij, na wat omzwervingen, in Dommelbergen en gaan zoals het er nu uitziet over niet al te lange tijd terug naar waar we begonnen zijn.

De redenen waarom wij gekozen hebben voor het prachtige Blooming zijn met name de mooie uitstraling en de gezamenlijke Lounge & Living waar je in je eigen omgeving contact kunt hebben met de andere bewoners.

Daarnaast is de inpandige berging in combinatie met de gezamenlijke fietsenstalling erg fijn, geen geleur met fietsen in je berging. Het ruime balkon geeft voldoende ruimte voor als je graag buiten wilt zijn.

Alles bij elkaar een prachtige plek om samen de volgende fase van het leven in te gaan. We kijken uit naar de start van de bouw zodat we vooruit kunnen kijken naar onze nieuwe woning."

 

Meer Blooming nieuws

HET APPARTEMENT
VAN JE LEVEN

Schrijf je nu in voor een van de nog beschikbare koopappartementen of penthouses.

Inschrijven